Despre noi

Serviciul de ambulanta particulară AMBULANȚA ANA MED vine în sprijinul oamenilor, protejand VIAȚA. Experiența dobandită din prestarea serviciilor, ne-a ajutat să înțelegem nevoia clienților noștri pentru serviciile medicale, asigurate cu promptitudinea cuvenită.

Serviciile medicale reprezintă investiții în oameni. Prin valorile noastre ne străduim în mod constant pentru a actualiza și îmbunătăți abilitățile personalului nostru. Atunci când situația o cere, pacienții noștri au siguranța că personalul nostru va fi rapid, precis și eficient.

Echipajul medical al AMBULANȚA ANA MED este format din peste 73 de medici, asistenți medicali și ambulanțieri, aceștia fiind calificați în medicina de urgență, prespitalicească și dezastre, fiind pregătiți pentru a acționa rapid în vederea protecției, îngrijirii și salvării vieții pacienților.

Nivelul înalt al operațiunilor AMBULANȚA ANA MED și competența excepțională ne permit să fim printre primele companii care adoptă tehnologii noi și cele mai avansate forme de aparatură, la cele mai înalte standarde de calitate și la cele mai competitive prețuri.

Ambulanta privata, transport pacienti, Urgente medicale

Noi salvăm vieți

Lasă-ne să-ți tratăm întreaga familie
Sună acum +4 0784 112 112

Misiunea noastră

De la început, misiunea noastră a fost crearea unui sistem medical modern, diversificat, cu baze materiale, logistice și umane performante, care să satisfacă cerințele și necesitățile medicale ale pacienților.

Call Now Button